Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

1975-1976---Viatge-Mallorca.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

Grècia és el bressol de la filosofia, el teatre, la democràcia. Ha vist néixer personatges com Tales,, Pitàgores, Sòcrates, Plató, Arquímides, Hipòcrates, i Alexandre el Gran.

Foren els divulgadors de la proporció Àurea, els que per primera vegada classificaren els animals en vertebrats i invertebrats i les plantes segons els elements que les constituïen, aixecaren construccions que encara avui perduren i cercaren l’explicació, no només a les coses materials que ens envolten, sinó també les passions i sentiments que experimentem en l’interior de tot ésser humà.

Per això, alumnes de grec i filosofia de 1r i 2n de batxillerat viatjaren del 31 de gener al 4 de febrer a Atenes, ja que per a ells, tal i com escriu la poetessa no ens val la Grècia contada, la volen habitar (Susanna Rafart Un cor Grec).

Tret de les forces cegues de la natura, en el món res es mou que no sigui grec en els seus orígens.
Sir Henry J. Summer Maine. Cambridge

 

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797