Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

2005-2006---2n-BAT.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

La regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals va organitzar aquest passat desembre una activitat de plantada d’espècies autòctones i educació ambiental a les Madrigueres, en la qual hi van participar diferents centres escolars de primària, secundària i educació especial. 

L’activitat s’emmarcava dins del pla de naturalització d’aquest espai protegit. Un dels pilars d’una zona costanera natural mediterrània és el sistema dunar i la biodiversitat que acull. Per tal de regenerar aquest sistema natural és imprescindible que s’hi apleguin les espècies autòctones típiques d’aquest espai.

Amb aquest objectiu, i després d’haver estudiat les dinàmiques d’aquest singular ecosistema, els alumnes van plantar diferents espècies vegetals com el gerani i el lliri de mar o el trèvol i la corretjola de platja, entre d’altres. En total, més de 500 alumnes van fer una plantada en una extensió d’uns 800 metres quadrats, van gaudir d’un entorn únic del litoral i van contribuir activament a potenciar-lo encara més. Passades les festes nadalenques, es plantejaran noves accions educatives a l’espai amb els centres escolars que, per disponibilitat o per contratemps meteorològics d’última hora, no hi van poder assistir.

madrigueres24
madrigueres23
madrigueres22
madrigueres21
madrigueres20
madrigueres19
madrigueres18
madrigueres17
madrigueres16
madrigueres15

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797