Xarxes Socials

Imatge Aleatòria

1971-1972---Excursio-Empries-5e-del-INEM.jpg

Altres Enllaços

epergam
logo sol horitzontal

Organitzada des del Departament de Llengua catalana i Literatura, el passat 16 de novembre l'alumnat de 2n de batxillerat i algunes alumnes de l optativa d Arts escèniques de 4t d'ESO, van assistir a la representació teatral de Terra Baixa d Àngel Guimerà. Es tracta de la lectura prescriptiva per la prova de Selectivitat. Varen anar al teatre Tarragona, d aquesta mateixa localitat.

 La representació teatral fou a càrrec de la companyia Imaginautes, serveis culturals, dins del 1 6è projecte de Teatre i Literatura, dirigit, bàsicament, a l alumnat de Batxillerat.

L adaptació de l'obra focalitzava en 12 escenes clau el seu eix argumental.

En acabar l actriu i els actors establiren un col·loqui entre els assistents al voltant dels aspectes rellevants de l obra i del perquè de la tria de cada escena, fet que fou molt enriquidor per a l alumnat.

Professores acompanyants Núria Llambrich i Montse Constantí

Institut Baix Penedès - Av. Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell - CP: 43700 - Telf: 977667082 - Fax: 977667898 - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Codi de centre: 43004797